Horeca werktafels

Bij de ontwikkeling van de inklapbare Multitafels is Herman Mengedé Multitafel uitgegaan van de volgende doelen:

  • Professioneel materiaal voor intensief gebruik
  • Inklapbaar
  • Snelle op- en afbouw
  • Hygiënisch om op te werken
  • Plaats besparend in opslag en in transport
  • Gemakkelijk en snel op te bergen

Onze inklapbare Multitafels hebben RVS (roestvrijstaal) werkbladen, kwaliteit RVS 304, voor optimale hygiëne,  extra verstevigd middels 4 extra profielen en lichte maar stabiele aluminium onderstellen, met een materiaaldikte van de profielen van 2 mm. Tevens worden er geen popnagels meer gebruikt, maar speciale boutjes met contra-moertjes. Hiermee wordt de stabiliteit van de tafel gewaarborgd.

De werktafels staan in nog geen halve minuut en zijn binnen een minuut volledig afgerokt en klaar voor gebruik!

Het gamma van onze Multitafels omvat modellen (standaardtafels) met stabiele onderstellen met poten van 4x2cm voor het lichtere werk, in uw professionele keuken of op locatie, zoals voor traiteur- en cateringtafel, horecatafel, drankenbuffet, amusetafel,  debrasseertafel.

Daarnaast kunnen deze inklapbare Multitafels ook uitstekend gebruikt worden als demonstratietafel, inpaktafel  of garderobetafel op beurzen, in theaters en in supermarkten.

De robuuste modellen hebben extra stevige aluminium poten van 4x4 cm, welke extra verstevigd zijn met 4x4cm dwarsliggers voor zwaar en intensief gebruik op locatie als traiteurtafel, voor kook clinics en voor  bijvoorbeeld vleesbereiding of bij barbecues. De RVS werkbladen zijn extra verstevigd met 6 profielen per werkblad.

Tevens hebben we speciale verhoogde werktafels (type Traiteur en Mammoet) voor de grotere medewerkers.